• 4
  • 37
  • 45
  • 46
  • 90
  • 100
  • 109
  • 119
  • 129
  • 144
40 371 452 463 904 1005 1096 1197 1298 1449
Sponsors
Volgende evenement12-10-11 |
2011 najaars-kampeerweekend

Zambezi weekend september 2011

In september hebben we onze River Lodge aangeschaft en ons opgegeven voor het Zambezi weekend. Niets is makkelijker om de River Lodge uit te proberen tussen de ervaren Zambezi gebruikers. Wij hadden ontzettend geluk met het weer. Het zou een prachtig en zonnig weekend worden.

Vrijdagmiddag arriveerden wij en toen kon het opzetten beginnen.  Gelukkig waren er al een aantal River Lodge kampeerders gearriveerd, dus wij konden voor al onze vragen bij hen te recht en wij konden de hulp goed gebruiken!! Het opzetten en het uitproberen vergde echt wel even tijd en zeker voor ons, die nog nooit een haring in de grond hadden geslagen.

Na een tijdje stond onze River Lodge en konden wij genieten van de mooie camping, midden in de bossen. De 1e avond gingen wij ook vroeg naar bed, moe van alle nieuwe indrukken. Zaterdag hebben wij de dag gebruikt om alles wat de RL te bieden heeft uit te proberen. En konden wij met al onze vragen terecht bij de Zambeziliefhebbers.

Een heerlijke ongedwongen sfeer en fijne mensen, waardoor het super gezellig was. 's Avonds een perfect verzorgde barbeque en zondagochtend een gezamenlijk ontbijt. De kampeerverhalen komen dan op tafel en dat zorgt voor het ultieme kampeergevoel.

Zondagmiddag was voor sommige Zambezi kampeerders het inklappen aangebroken en voor ons weer reden om te kijken. Wij bleven samen met nog een aantal andere Zambezi's een nachtje extra. Inmiddels zoveel mogelijkheden gezien wat betreft het uitklappen en inklappen, dat wij even letterlijk door de bomen het bos niet meer zagen.

Dat zou wat worden voor de volgende dag? Maandagochtend eerst een gezamenlijk ontbijtje en toen begonnen wij aan ons 2e project het inklappen, met wat kleine tips van RL gebruikers was het inklappen zo gebeurd, dat viel ons reuze mee!

Voor nieuwe Zambezi gebruikers is zo'n weekend echt aan te bevelen. Door alle tips en trucs kom je niet voor verrassingen te staan en zijn er nog probleempjes met de wagen dan kun je ook nog terug naar de dealer. Het weekend zorgt er voor dat je goed voorbereid op vakantie kan gaan en dat is heel prettig!

Voor de meer ervaren Zambezi gebruikers is het weerzien van elkaar erg leuk en gezellig en dan al die Zambezi's bij elkaar: wat een prachtig plaatje!

Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar! Bedankt lieve mensen van de Zambeziclub voor deze geweldige ervaring!

 

 

Jim en Susanne

 

terug naar vorige scherm

Back to Top

Niets van deze website mag worden gekopieerd en of anderszins openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van de auteur en/of het bestuur van de Zambeziclub.

Powered by CWare