• 23
  • 37
  • 48
  • 57
  • 68
  • 73
  • 112
  • 118
  • 132
  • 133
230 371 482 573 684 735 1126 1187 1328 1339
Sponsors
Volgende evenement20-06-11 |
2011 voorjaars-kampeerweekend

Nadat het weken lang zonnig en droog is gebleven leek het erop dat het kamperen dit jaar letterlijk in het water zou vallen. Gelukkig bleken de weermannen en vrouwen het weer verkeerd te hebben ingeschat. Tussen de sluierbewolking kwam de zon vaak tevoorschijn. Een enkel drupje/ buitje heeft de uitstekende sfeer niet kunnen aantasten.

We hadden een zeer ruim grasveld tot onze beschikking en de omringende hoge bomen zorgden voor de nodige luwte.
Een paar bestuursleden waren donderdagavond al gearriveerd en in de loop van vrijdag kwamen de meeste Zambezi’s binnen rijden op Bad Hoophuizen.  De nieuw-aangekomenen werden hartelijk verwelkomd door de reeds gearriveerden. De meesten hadden elkaar een jaar niet gezien dus er was gespreksstof genoeg.

Wij, als  nieuwe clubleden, hadden nog nooit in clubverband gekampeerd. De ongedwongen sfeer was voor ons een bijzondere en aangename ervaring.

Na het opzetten van de Zambezi werd  tijdens een gezellig uurtje nog meer bijgepraat bij één van de andere Zambezi’s. En na het avondmaal, dat iedereen op zijn eigen manier gebruikte (zelf eten meegenomen , uit-eten of patatje halen), werd de avond naar eigen keus ingevuld. Gezellig in de grote partytent of bij een Zambezi, voor enkelen tot in de late uurtjes.
     

De jeugdcommissie heeft  er voor gezorgd dat de (oudere) jeugd zich niet hoefde te vervelen. Er was een volleybal- en een badmintonnet opgehangen en ook het overige spelmateriaal was aanwezig. Voor de zaterdag en zondag was een kano en een skelter gehuurd. Daar werd volop gebruik van gemaakt;  voor zover men niet even wilde wandelen, lezen of iets anders wilde doen.

Voor de liefhebbers, en daarvan waren er genoeg,  was er ook de mogelijkheid om clubartikelen aan te schaffen, zoals een mooi poloshirt, leuke pet of spatlappen voor de Zambezi. En waren er vragen over de technische kant van de Zambezi? Er was altijd wel iemand die het antwoord wist of je verder kon helpen.

     
En dan natuurlijk de BBQ op zaterdagavond in de grote, witte partytent die het bestuur op vrijdag al had opgezet. Het vlees was verzorgd door www.misterbbq.nl. Het weer, de sfeer en het vlees (of in een andere volgorde): het was allemaal prima in orde.
   

Na het gezamenlijke zondagochtend ontbijt, waarbij voor verse broodjes en eieren was gezorgd, was het voor het merendeel van de aanwezigen tijd om de Zambezi weer in te klappen. Met tips of met hulp van andere clubleden ging dat bij sommigen beter en/of sneller. De één na de ander nam met een ‘Tot ziens’ weer afscheid tot het kampeerweekend in september of tot het volgende jaar.
Met  veel dank aan het bestuur de evenementencommissie en de jeugdcommissie: het was een zeer geslaagd en goed verzorgd Zambezi-kampeerweekend.

 Ed & Ineke Pfaff

terug naar vorige scherm

Back to Top

Niets van deze website mag worden gekopieerd en of anderszins openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van de auteur en/of het bestuur van de Zambeziclub.

Powered by CWare