• 12
  • 29
  • 39
  • 55
  • 59
  • 61
  • 96
  • 119
  • 124
  • 127
120 291 392 553 594 615 966 1197 1248 1279
Sponsors
Volgende evenement03-02-13 |
2012-2013 winterbijeenkomst

Op zaterdag 19 januari 2013 organiseerde de Zambeziclub haar jaarlijkse winterbijeenkomst bij Aard Kok Adventure, te Heemstede. 
In een bar en winters scenario ontmoetten 31 leden elkaar in de totaal vernieuwde (en lekker warme!) showroom aan de Nijverheidslaan in Heemstede. 

We werden hartelijk welkom geheten door Heleen Keesmaat, die begon met een toast uit te brengen op 2013. Dit vond plaats in de moderne ruimte in Afrikaanse stijl, die doorgaans gebruikt wordt voor de uitleg en fysieke aflevering van alle nieuwe vouwwagens.
Nadat Heleen een boeiend overzicht gaf van alle recente ontwikkelingen bij Aart Kok, werden we rondgeleid door het nieuwe pand met de voorraadruimte en het onlangs gestarte service center. Dit pand was al eigendom van Rogier Merks, de nieuwe partner van Aart Kok, die hier de rondleiding overnam. Rogier schetste een historisch overzicht van zijn bedrijf in schadeherstelling (onlangs verkocht) en service in winterbanden.

Veelzeggend detail: Rogier heeft zelf ook een Zambezi! Uiteindelijk leidt Rogier nu de serviceafdeling voor alle vouwwagens van Aart Kok. Het bedrijf beschikt zelfs over een moderne hefbrug, waar (uiteraard) een mooie Zambezi op stond.

 

 


Daarna ging het gezelschap terug naar de Afrikaanse ruimte, waar Aart Kok zelf de presentatie weer overnam. Hij eindigde zijn betoog met de demonstratie van een totaal nieuw prototype van een Zambezi, de ‘dwarsklapper’ met hard top. Alle geïnteresseerden werden uitgenodigd om commentaar te leveren, ook via de website van Aart Kok, waar alle modellen en services te vinden zijn: http://www.aartkok.nl/

 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd vervolgens Jan Wierda in de gelegenheid gesteld om de activiteiten van de evenementencommissie (EC) voor het voetlicht te brengen. Hij schetste de activiteiten van de EC in 2012, voor de details van de georganiseerde weekenden en bijeenkomsten in 2012 verwijzen we naar ‘activiteiten’ op deze website. Jan gaf een korte samenvatting van de gehouden enquête onder de bezoekers van het voorjaarsweekend 2012. Ook deze resultaten zullen binnenkort op onze website worden gepubliceerd.

Jan besloot het overzicht van de EC activiteiten met de onthulling van de plaats voor het geplande voorjaarsweekend 2013: van 24 – 26 mei op Camping de Tempelhof te Callantsoog:

http://www.tempelhof.nl/

Tevens maakte hij de datum bekend voor het najaarsweekend: 20-22 september op een nog nader te bepalen camping (suggesties zijn van harte welkom!).

Onze voorzitter Cor van de Wetering, besloot de zeer geslaagde winterbijeenkomst 2013. Hij bedankte eerst voormalig bestuurslid en oud-voorzitter EC Ed Langer voor zijn inzet. Daarna maakte Cor de winnaar bekend van de fotowedstrijd 2012: dit zijn geworden Peter en Ria Hin. De foto wordt binnenkort gepubliceerd op onze website. Cor bedankt tot besluit van de winterbijeenkomst Heleen Keesmaat, Rogier Merks en Aart Kok voor hun presentaties en gastvrijheid.

Een groot deel van de leden (22) reist aansluitend naar Dragon Town (Chinees Specialiteiten Restaurant) te Lisse. Hier wordt van 19:00 tot 22:30 genoten van een uitgelezen chinees ‘tapas-menu’.
Uiteraard maakt iedereen ruim van de gelegenheid gebruik om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Elke keer weer blijkt dat zo’n gemeenschappelijke diner een onontbeerlijk element voor een geslaagde clubactiviteit is!
   

Alle foto's van deze bijzonder geslaagde winterbijeenkomst zijn te vinden op het Zambeziclub fotoalbum:

http://www.zambeziclub.nl/photos/index.php

Uw EC

terug naar vorige scherm

Back to Top

Niets van deze website mag worden gekopieerd en of anderszins openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van de auteur en/of het bestuur van de Zambeziclub.

Powered by CWare