• 20
  • 24
  • 58
  • 65
  • 98
  • 112
  • 113
  • 115
  • 142
  • 147
200 241 582 653 984 1125 1136 1157 1428 1479
Sponsors
Volgende evenement15-06-16 |
2016 Jubileum clubweekend

Donderdag begon voor ons het Zambeziweekend al, Beekbergen, Lierderholt, Zambeziclub veld 500 is nog nagenoeg leeg als we aankomen, 1 caravan van voormalig Zambezist staat te pronken. Wij klappen met trots open en al snel komt er nog 1 Zambezi het veld verrijken. Dit is de bezetting voor vandaag op veld 500. Verhalen worden uitgewisseld, met elkaar vertoefd en gegeten in de “feesttent”.

Vrijdag al aan het eind van de ochtend druppelen de verschillende Zambezi’s het veld 500 op. Bij het kijken naar hoe anderen hun Zambezi uitklappen en opzetten zien we toch dat er wat verschillende werkwijze ‘s zijn. Leuk daarvoor is zo’n weekend. Delen van Tips en Tricks, ervaringen bepraten en bekijken van evt. aanpassingen en bedenken: kan dat iets voor ons zijn? Omdat de Zambeziclub dit jaar zijn 10-Jarige jubileum viert wordt ieder clublid getrakteerd op een fraai bedrukte thermosmok. Echt een handig kampeerartikel en naar nu al blijkt een collectorsitem zodat wij er maar meteen 3 bij aanschaffen! Het weer werkt erg goed mee en zo kan er lekker met elkaar gekletst & geborreld worden in het zonnetje. ’s Avonds wacht ons een heerlijk, goed verzorgd diner in het Restaurant.

 

Zaterdag weer een mooie dag. De temperatuur is aangenaam, de dag is veelal zonnig en droog. Overdag gaan er mensen hun eigen gang anderen zoeken elkaar juist op, alles mag en kan. Rond 5 uur is er de BBQ, deze keer geheel verzorgd niet alleen mooie salades stokbrood, sauzen, frites maar ook inclusief BBQ chef die het vlees voor ons draait en niet geheel onbelangrijk een heuse biertap met Schavuit erop! De BBQ is een jaarlijks gezellig onderdeel van het Zambezi weekeind. De afscheidnemende leden van de evenementen commissie en de afgetreden voorzitter worden toegesproken en in het zonnetje gezet. Als het wat donker wordt worden de foto’s van 10 jaar Zambeziclub zichtbaar op de tent. Veel oh’s en ah’s, oude bekenden op beeld dan is er toch veel gebeurt in 10 jaar Zambeziclub. Er werd nog lang over nagepraat.

 

Zondag voor de meesten en ook voor ons de laatste dag. Daar het een jubileumeditie Zambezi weekend is zijn we naar het restaurant gelopen voor een compleet ontbijtbuffet. Wat een heerlijkheid en luxe om zo aan te kunnen schuiven. Helaas wordt er regen voorspeld en willen de meeste Zambezisten hun karretje droog dicht klappen dus op naar veld 500. Gelukkig valt de neerslag mee en wordt er nog rustig afscheid van elkaar genomen. Wij gaan ook, nog 3 diehards blijven tot maandag en de hoofdsponsor Robin en Jolanda van Brakel van Bravo uit Ommen voegen zich bij dit stel voor de laatste avond en nacht van het Zambeziclub weekend de Jubileumeditie. Maandag is het Zambeziclub weekeind echt afgelopen en kunnen we weer terugkijken op een geslaagd weekend en plannen maken voor een volgend weekeind.

Jelle en Karin den Hollander.

Klik hier voor meer foto's

terug naar vorige scherm

Back to Top

Niets van deze website mag worden gekopieerd en of anderszins openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van de auteur en/of het bestuur van de Zambeziclub.

Powered by CWare